Agenda

Shop

Contact

Agenda

vr. 03-04-2020

Astrant

Mensen Zeggen Dingen | Astrant, Ede

Mensen Zeggen Dingen | Astrant, Ede

vr. 03-04-2020

Astrant

20:00

Tickets

€8,-

Jawel, na clubshows in Nijmegen, Arnhem, Utrecht, Amsterdam, Gent, Antwerpen, Zutphen, Tilburg, Zwolle en Eindhoven, komt de MZD-karavaan naar Ede. Wij organiseren op 3 april in Ede een editie, samen met de geweldige locatie Astrant Ede.

Over MZD:
Mensen Zeggen Dingen is een groep professionele jonge schrijvers en spoken-word artiesten die een podium bieden aan hoogwaardige schrijvers, performers, artiesten en andere podium-amoebes. We speelden eerder op podia in Amsterdam, Antwerpen, Arnhem, De Bosch, Enschede, Eindhoven, Gent, Nijmegen, Tilburg, Zutphen en Utrecht. Deze zwoele avonden in de EKKO worden door Teddy Tops gehost. Elke laatste woensdag van de maand kun je bij Mensen Zeggen Dingen in Utrecht terecht voor een warme avond met koude biertjes.

We zorgen altijd voor een kwalitatief hoogstaande line-up met Grote Namen, en namen die je na vanavond niet meer zal vergeten – we maken ze in dit evenement bekend.

Mensen Zeggen Dingen is een groep jonge mensen die als gemene deler een pen en een microfoon hanteren. We trekken sinds 2014 het land door en de karavaan wordt steeds voller. Op een Mensen Zeggen Dingen avond kun je een fikse dosis komedie, rake poëzie, prachtige proza en schone klanken verwachten.

Meer informatie volgt!

Tickets

€8,-

Line up

Volg het evenement

Naar facebook event

Op de hoogte blijven van onze evenementen

Like onze facebook