Agenda

Shop

Contact

Agenda

vr. 14-06-2019

Brouwpodium Bossche Brouwers aan de Vaart, Den Bosch

Mensen Zeggen Dingen #106 | Teddy’s Verjaardag, Den Bosch

Mensen Zeggen Dingen #106 | Teddy’s Verjaardag, Den Bosch

vr. 14-06-2019

Brouwpodium Bossche Brouwers aan de Vaart, Den Bosch

20:00

Tickets

€6,-

Ons aller Teddy wordt dertig. Der-tig! Te oud om nog jong talent te kunnen worden, of profvoetballer. Maar wel precies op tijd voor een spraakmakend woordkunstelijk feestje. Samen met Steffi, want die viert precies hetzelfde. Eindelijk vanuit een brouwerij, onze eerste èchte Mensen Zeggen Dingen in hun hometown: Den Bizzle.

Mensen Zeggen Dingen
Mensen Zeggen Dingen is een groep mensen die sinds 2014 met het woord het land doortrekt. De karavaan zit vol met keiharde poëzie, sprekende woorden en rijmelarij van het hoogste niveau.

Brouwpodium Bossche Brouwers aan de Vaart
Bossche Brouwers is ontstaan uit een vriendengroep die in een schuurtje is begonnen met het brouwen van bier. Zij zijn geen doorgewinterde experts maar ze leren iedere dag beter te brouwen. Ze schuwen het experiment niet, en bedenken steeds nieuwe bierrecepten. Een vaak gehoorde kreet tijdens het brouwen is dan ook “Ja probeer maar, het wordt toch wel bier” wat meestal – niet altijd- ook zo is.
Daarom zoeken we de samenwerking op. Of zoals de Bossche Brouwers het zelf zeggen: wanneer je kunt delen kun je ook vermenigvuldigen.

Line up
De line up wordt bekend gemaakt via dit evenement. Een MZD Special met een speciale artiesten!

Tickets
TIckets zijn zes eurootjes.

Tickets

€6,-

Line up

Teddy Tops

Volg het evenement

Naar facebook event

Op de hoogte blijven van onze evenementen

Like onze facebook