Agenda

Shop

Contact

Agenda

wo. 21-11-2018

Nijmegen

Mensen Zeggen Dingen Nijmegen #28

Mensen Zeggen Dingen Nijmegen #28

wo. 21-11-2018

Nijmegen

20.00

Tickets

Mensen Zeggen Dingen in het Huis van de Letters. Mensen Zeggen Dingen is een groep professionele jonge mensen die als gemene deler een pen en een microfoon hanteren. We trekken sinds 2014 het land door en de karavaan wordt steeds voller. Op een Mensen Zeggen Dingen avond kun je een fikse dosis komedie, rake poëzie, prachtige proza en schone klanken verwachten. We brengen het graag terug naar de plek waar het allemaal begon; de oudste stad van Nederland.

vvk 5
add 7,5

Tickets kunnen geprint worden vanaf de telefoon!
Om 20:00 open en 20:30 beginnen we.
Aan de deur alleen cash.
Aan de bar alleen pin.

Tickets

Line up

Volg het evenement

Naar facebook event

vr. 23-11-2018

Gent

Mensen Zeggen Dingen Gent #3 – daaromleesik

Mensen Zeggen Dingen Gent #3 – daaromleesik

vr. 23-11-2018

Gent

20.30

Tickets

Voor de 3e keer brengen wij een avond vol spoken word en slam poetry met sprekers uit Vlaanderen en Nederland. Enkel gewapend met een microfoon hebben zij niets dan het woord te verspreiden: komedie, rake poëzie, prachtige proza, snoeiharde voordrachten en rijmelarij van het hogere niveau.

De line up wordt binnenkort aangekondigd in dit evenement.
Tickets en info: www.daaromleesik.be/inschrijven/

Tickets

Line up

Volg het evenement

Naar facebook event

wo. 28-11-2018

Utrecht

Mensen Zeggen Dingen Utrecht #20 | EKKO

Mensen Zeggen Dingen Utrecht #20 | EKKO

wo. 28-11-2018

Utrecht

20.00

Tickets

MENSEN ZEGGEN DINGEN EN VOOR DIE MENSEN IS ER EEN PODIUM

Utrecht, je laat ons hartje elke maand sneller kloppen. En daarom zijn we ook dit seizoen terug om voor een derdemaal een invulling te geven aan de woensdagavond! Wij verwachten weer volle bak. Wie komen er allemaal naar de seizoensopener!?

Mensen Zeggen Dingen is een groep professionele jonge schrijvers en spoken-word artiesten die een podium bieden aan hoogwaardige schrijvers, performers, artiesten en andere podium-amoebes. We speelden eerder op podia in Arnhem, Amsterdam, Enschede, Eindhoven, Nijmegen, Tilburg, Gent en Utrecht. Deze zwoele avonden in de EKKO worden door Teddy Tops gehost. Elke laatste woensdag van de maand kun je bij Mensen Zeggen Dingen in Utrecht terecht voor een warme avond met koude biertjes.

We zorgen altijd voor een kwalitatief hoogstaande line-up met Grote Namen, en namen die je na vanavond niet meer zal vergeten – we maken ze in dit evenement bekend.

Mensen Zeggen Dingen is een groep jonge mensen die als gemene deler een pen en een microfoon hanteren. We trekken nu zo’n twee jaar het land door en de karavaan wordt steeds voller. Op een Mensen Zeggen Dingen avond kun je een fikse dosis komedie, rake poëzie, prachtige proza en schone klanken verwachten.

De deuren zullen om 20:00 open gaan, maar we beginnen pas om 20:30 met het programma.

Tickets

Line up

Volg het evenement

Naar facebook event

do. 29-11-2018

Mensen Zeggen Dingen Arnhem #25

Mensen Zeggen Dingen Arnhem #25

do. 29-11-2018

20.00

Tickets

We sluiten 2018 af als een halve Abraham. Al 24 keer eerder mochten wij de 5th Avenue vullen en het is ons een ware eer dit ook voor een 25e keer te doen. Onder leiding van onze host Jesse Laport brengen wij u weer het beste wat Arnhem te bieden heeft, aangevuld met rijzende sterren uit het Nederlands taalgebied.

——————————————————————————-

De 5th Avenue, een van oorsprong Lutherse Kerk uit 1737, zal om worden getoverd tot het centrum van een nieuw soort kunstvorm. De locatie heeft afgelopen edities bewezen dat het een uitbundige sfeer heeft en is daarom een uitverkoren podium voor dit opkomende genre. Midden op de Korenmarkt, nog geen 2 minuten lopen van het centraal station van Arnhem.

———————————————————————————

Tickets in de voorverkoop kosten €5 (exclusief service kosten). Tickets aan de deur kosten €7,50.

Tickets zijn zeer snel te behalen.
———————————————————————————-

De artiesten zullen vanaf medio september worden aangekondigd. Wij hebben enorm veel zin om samen met jullie geschiedenis te schrijven.

Tickets

Line up

Volg het evenement

Naar facebook event

di. 18-12-2018

Mensen Zeggen Dingen Paradiso #6

Mensen Zeggen Dingen Paradiso #6

di. 18-12-2018

20.00

Tickets

Mensen Zeggen Dingen is terug voor haar 2e seizoen in Paradiso! Na een succesvol eerste seizoen zullen we ook dit jaar weer het beste wat Nederland te bieden heeft naar de hoofdstad halen. De sprekers hebben er weer zin in, de biertjes staan weer koud en het publiek is niet te overtreffen. Ben jij er ook weer bij?

Deze avond staat onder leiding van Teddy Tops en L-Deep.

Over MZD:
Een groep professionele schrijvers, performers, poëten, cabaretiers en spoken-word artiesten uit alle windstreken staat op. Ze hebben alle leeftijden en schieten wortels over de hele wereld. Deze groep is enkel gewapend met microfoon, heeft niets dan het woord te verspreiden. Mensen Zeggen Dingen voorziet deze wonderbaarlijke figuren van een solide podium. Sinds 2014 trekt de karavaan door alle steden in Nederland en België, met eigen avonden in o.a. Antwerpen, Utrecht, Nijmegen, Arnhem, Gent, Eindhoven, Enschede, Tilburg en Amsterdam. Bereid je voor op komedie, rake poëzie, prachtige proza, snoeiharde voordrachten en rijmelarij van het hogere niveau.

Line-up zal via dit evenement bekend worden gemaakt.
Programma met zit- en staanplaatsen.

Tickets

Line up

Volg het evenement

Naar facebook event

Op de hoogte blijven van onze evenementen

Like onze facebook