Agenda

Shop

Contact

Cat de Win

multidisciplinaire verhalenverteller

Cat de Win is een multidisciplinaire verhalenverteller met een nadruk op gevoel. Wat ooit begon als een voorliefde voor taal en woordgrapjes mondde uiteindelijk uit in het schrijven van eigen teksten. In welke vorm dit is verschilt per dag. Soms gaat het om spoken word teksten, andere keren om geschreven poëzie, maar ook songteksten, melodieën en columns behoren tot de mogelijkheden.

 

In haar werk combineert ze deze verschillende disciplines maar al te graag; dat brengt de tekst tot leven, vindt ze. Zo zijn haar voordrachten vaak ritmisch, haar songteksten 9/10 keer geïnspireerd door een gedicht, en experimenteert ze graag met de combinatie van beeld en verhaal.

 

Cat is momenteel bezig met haar eigen poetry short film waar ook een bundel uit zal volgen; beiden worden december 2022 verwacht. Verder zit er een autobiografisch boek aan te komen, maar ook een interdisciplinair muziek/film-project, oh ja en een EP, en natuurlijk niet te vergeten lekker veel optredens. In andere woorden: je hoeft haar niet te missen.

Dat wij elkaar laten voelen als blote voeten in het gras, op de eerste lentedag. Dat gevoel van voor de eerste keer warm genoeg zonder jas.

Terug naar overzicht