Agenda

Shop

Contact

Disci

Simon Mamahit, op het podium en achter de microfoon bekend als ‘Disci’. Is een rapper, presentator en leraar die zijn wortels heeft in de Nijmeegse hiphop en spoken word. In 2012 won hij de publieksprijs van de Grote Prijs van Nederland, tourde door Nederland in verschillende bands en formaties en heeft inmiddels een aardige discografie opgebouwd met ‘Discipline & Rather Real’, ‘Disci X Lerrie’, ‘Altijd Onderweg’ en verschillende losse projecten.

Daarnaast is hij de vaste host van onder andere Mensen Zeggen Dingen in Nijmegen, Bevrijdingsfestival Nijmegen en Valkhof Festival. Ook voor bedrijven en organisaties vervult hij geregeld de rol van dagvoorzitter en gespreksleider. In het bezit van een masterdiploma Onderwijskunde is hij al enige tijd actief in onderwijs met een focus op cultuureducatie en urban arts.

Voor publiek of voor de klas verwacht dopeness met een gezonde dosis inhoud.

 

 

Simon is onderdeel van de karavaan van Mensen Zeggen Dingen. De karavaan is een groep rondreizende artistieke handelslieden. Enkel bewapend met een microfoon, niets anders dan het woord te verspreiden verzorgen zij voor komedie, rake poëzie, prachtige proza, snoeiharde voordrachten en rijmelarij van het hogere niveau.

Ik geef je mij, jij geeft ze maar wat ze willen, ik weet ook niet welke beter is maar zeg het eens eerlijk, begint het niet te vervelen?

Je kunt Disci zien op de volgende evenementen.

di. 16-07-2019

Valkhofkapel, Nijmegen

Mensen Zeggen Dingen X Valkhof Festival

Mensen Zeggen Dingen X Valkhof Festival

di. 16-07-2019

Valkhofkapel, Nijmegen

20:00

Tickets

€0,-

Mensen Zeggen Dingen X Valkhof Festival

Dit jaar staat Mensen Zeggen Dingen voor het eerst met een hele show op de Vierdaagsefeesten! Het Valkhof Festival heeft ons uitgenodigd op dinsdag 16 juli om 20:00 in het Kapel op het Valkhof een show te organiseren. En die nemen wij met alle liefde aan. Geheel gratis voor iedereen die binnen wilt komen huppelen. Een unieke locatie, waar je je voor heel even terug in de oudste stad van Nederland waant.

 

Meer info volgt.

Tickets

€0,-

Line up

Disci

Lev Avitan

Jesse Laport

L-Deep

Tim Lenders

Teddy Tops