Agenda

Shop

Contact

Elten Kiene

Spoken word artiest, presentator, organisator en workshopdocent

Elten Kiene is spoken word-artiest, presentator, organisator en workshopdocent. Hij is oprichter van SPRAZZZ, mede-oprichter en -organisator van het platform Woorden Worden Zinnen en was onderdeel van het hiphopcollectief Brandwerk. Daarnaast is hij ambassadeur van de Bibliotheek AanZet en reisde hij o.a voor het project Next Generation Speaks naar Liverpool, San Francisco en Johannesburg.

 

Als workshopdocent geeft Elten het liefst les aan jongeren, hetzij op middelbare scholen, hetzij aan jonge schrijvers die podiumambities hebben en in hun vrije tijd willen werken aan hun schrijfskills. Eerder deed hij dit ondermeer voor de Poetry Circle van stichting Nowhere. Sinds 2018 is hij coach bij Young In Prison en geeft hij les in de jeugdgevangenis.

 

In 2020 kreeg hij de Cultuurprijs Zuid-Holland van het Prins Bernhard Cultuurfonds omdat hij met literaire programma’s een breed publiek weet aan te spreken en het beste uit jonge poëzieperformers weet te halen.

 

 

Je kunt Elten Kiene zien op de volgende evenementen.

zo. 08-08-2021

Vuren, Gelderland

Campingtour – Camping De Lievelinge, Vuren

Campingtour – Camping De Lievelinge, Vuren

zo. 08-08-2021

Vuren, Gelderland

19:00

Tickets

€10,00

Mensen Zeggen Dingen gaat op tour, op campingtour welteverstaan. Op 8 augustus staat Mensen Zeggen Dingen op camping De Lievelinge. De Lievelinge is een zinnenprikkelende plek die je niet bij elkaar verzonnen krijgt, waar we het leven samen vieren. Hun smaakmakers, gastvrouwen, hartbewakers, toverfeeën, boswachters, masseuses, troubadours, en de artiesten van Mensen Zeggen Dingen maken van de campingtour samen met jou een onvergetelijke ervaring. Slaap een nachtje op De Lievelinge en geniet van live-optredens van Mahat Arab, Sara van Gennip, Luan Buleshkaj, Elten Kiene, Sholeh Rezazadeh en Suzanne Krijger in de Spiegeltent op camping De Lievelinge in Vuren, Gelderland. 

Tickets

€10,00

Line up

Mahat Arab

L-Deep

Sholeh Rezazadeh

Featured Video Play Icon

Sara van Gennip

Elten Kiene

Suzanne Krijger

Volg het evenement

Naar facebook event

za. 14-08-2021

Zeewolde

Campingtour – De Wereld, Zeewolde

Campingtour – De Wereld, Zeewolde

za. 14-08-2021

Zeewolde

19:30

Tickets

We blijven gaan met die campingtour! Ditmaal gaan we naar camping De Wereld in Zeewolde. Kamperen met een festivalgevoel doe je namelijk daar. De camping is geopend van vrijdag 16 juli t/m vrijdag 3 september 2021 en Mensen Zeggen Dingen staat daar zaterdag 14 en zondag 15 augustus. Het programma start op 15 augustus om 19:30 en op zondag 15 augustus om 21:30.

Op de camping vind je zwemwater, een bijzonder cultureel programma en hele spannende campingactiviteiten. Ook is er geen tent te vinden, je vertoeft in een tipi of een yurt. Boek een nachtje camping De Wereld en geniet van Mensen Zeggen Dingen live voor je yurt.

Tickets

Line up

Maaike Boumans

Elten Kiene

Sholeh Rezazadeh

Tyler Koudijzer

Ivan Words, Nicole + Jona.