Agenda

Shop

Contact

Gabrielle La Rose

Schrijver

Gabrielle La Rose is opgegroeid in Amsterdam-Oost. Samen met haar vader heeft ze in zoveel verschillende werelden geleefd, gekeken, geluisterd, gevoeld en leefstijlen beleefd, waardoor ze overal en nergens thuis is. Soms is Gabrielle thuis in haar eigen wereld, maar kan daar zelfs soms nog verdwalen. 

 

Op latere leeftijd is Gabrielle gediagnosticeerd met adhd, en gecombineerd met haar bijzondere achtergrond vielen daardoor veel puzzelstukjes op hun plek. Ze vond de kracht om haar ervaringen en kennis om te zetten in positiviteit. Dit uit zich in haar leefstijl, denkwijze en verschillende banen die tegelijkertijd haar passie zijn: schrijven en werken met jongeren.

 

Gabrielle streeft om zoveel mogelijk te leven hoe zij dat wilt: als vrouw, schrijfster, adhd-er. Daarmee hoopt zij om andere te raken, te inspireren en motiveren om (nog beter) na te denken over wie en wat zij zelf (willen) zijn. Door te kiezen voor je eigen beste versie en dat proces aan durft te gaan, is de kans groter dat je een fijnere tijd hebt in dat ding genaamd ‘leven’. 

Die rare met tattoos die schrijft en vertelt.

Terug naar overzicht