Agenda

Shop

Contact

Gavin Reijnders

Klein-kunstenaar/cabaratier

Gavin Reijnders is een een klein-kunstenaar en cabaretier uit Rotterdam. In 2018 begon hij met optreden met zijn gedichtjes en liedjes op zn ukelele maar al snel wilde hij meer. Dus in 2019 schreef hij zich in voor het Leids Cabaret Festival en behaalde hij de finale als jongste deelnemer van zijn jaar. Gavin schrijft over simpele dingen die hij heel ingewikkeld vindt en moeilijke dingen die eigenlijk heel simpel zouden moeten zijn. De jury van het festival prees hem voor het laten horen van een ander geluid binnen de cabaret context: “Als zanger is hij volledig in zijn element en pakt hij de hele zaal in. Een jongen die graag woont in zijn liedjes. Zijn nummers zijn ijzersterk”, aldus de jury van het festival.

 

Foto: Nynke Brandsma

Je kunt Gavin Reijnders zien op de volgende evenementen.

wo. 26-01-2022

Instagram Live

Instagram Live | Behind the Line met Maartje Wortel en Gavin Reijnders

Instagram Live | Behind the Line met Maartje Wortel en Gavin Reijnders

wo. 26-01-2022

Instagram Live

20:00

Tickets

€0,00

Mensen Zeggen Dingen gaat live! Instagram Live dan. Op woensdag 26 januari om 20:00 uur duikt Thamar Kempees Behind the Lines van artiesten Maartje Wortel en Gavin Reijnders.

 

Maartje Wortel, schrijfster van \”Dit is jouw huis\”, haar debuutroman \”Half mens\” en talloze columns en korte verhalen.

 

Gavin Reijnders is een een klein-kunstenaar en cabaretier uit Rotterdam. In 2018 begon hij met optreden met zijn gedichtjes en liedjes op zn ukelele maar al snel wilde hij meer. Gavin schrijft over simpele dingen die hij heel ingewikkeld vindt en moeilijke dingen die eigenlijk heel simpel zouden moeten zijn.

 

Tijdens Behind the Line performen Maartje en Gavin hun favoriete stuk van het moment, daaruit pikken we de zin die het meeste voor hen betekent en daar gaan we samen dieper op in.

 

We blijven dingen zeggen, ook al probeert men ons het zwijgen op te leggen. Kijk en luister mee op woensdag 26 januari om 20:00 uur!

Tickets

€0,00

Line up

Gavin Reijnders

Maartje Wortel

Volg het evenement

Naar facebook event