Agenda

Shop

Contact

Jasja Renne

Maker, zweefteef en artiest

Jasja Renne is maker, zweefteef en artiest en heeft als zwerver een fulltime lease op haar gedachten. Ze vertaalt wat ze daar vind op straat naar spoken word, theater en verhaal tot het leven minder in de war ligt. Op zoek naar de rode draad van het mens zijn met als aanknooppunten zelfontplooiing, kwetsbaarheid en maatschappij rolt ze haar bolletje wol van een brein uit over de wereld in de hoop verbindingen te vinden, punaises achterlatend waar ze wordt geraakt.

 

In haar werk als spoken word artiest bewegen haar teksten zich rondom kwetsbare thema’s zoals eenzaamheid, metacognitie en angst, soms gestoken in een absurdistisch jasje.

 

Als een soort wandelende brainstorm machine on the go, altijd op zoek naar iets nieuws om te leren en te proberen, zoekt ze naar kleuren buiten de lijntjes om herkenning, begrip en inzicht in anderen en onszelf te zien. Ze schrijft, danst, acteert, host, en coacht. Het is binnen de fusie tussen creativiteit en coaching dat haar werk het beste tot uiting komt. Door middel van workshops, theater en woordkunst probeert ze daar te prikken waar we bang zijn om te komen.

Ik ben een soort kruising, slome schildpad meets Duracell konijn.

Terug naar overzicht