Agenda

Shop

Contact

Joost Oomen

Schrijver

Joost Oomen (1990) is dichter, schrijver, drummer en performer. Hij publiceerde de bundels Vliegenierswonden en De stort, de novelle De zon als hij valt en de vinylsingle Joost Oomen. Joost Oomen was zowel huisdichter van de Rijksuniversiteit Groningen als stadsdichter van Groningen en won in 2011 het Hendrik de Vriesstipendium voor nieuwe literatuur. Naast dichter was Oomen ook actief als organisator van Kantoorpoëzie, Dichters in de Prinsentuin en Explore the North. Werk van Oomen verscheen in Revisor, samplecanon en Kluger Hans. Oomen trad onder andere op bij Crossing Border, Dichters in de Prinsentuin, Into the Great Wide Open, Wintertuin, Sunsation, Oerol, Lowlands en het Pisa Book Festival. In zijn vrije tijd is Oomen onderdeel van het literaire DJ-collectief Team KTW.

Joost Oomen wordt gerepresenteerd door het agentschap van Literair Productiehuis Wintertuin/De Nieuwe Oost.

 

Joost is onderdeel van de karavaan van Mensen Zeggen Dingen. De karavaan is een groep rondreizende artistieke handelslieden. Enkel bewapend met een microfoon, niets anders dan het woord te verspreiden verzorgen zij voor komedie, rake poëzie, prachtige proza, snoeiharde voordrachten en rijmelarij van het hogere niveau.

Er zijn vruchtjes met een straalkacheltje waarin je kunt logeren

Je kunt Joost Oomen zien op de volgende evenementen.

wo. 29-09-2021

Utrecht

Mensen Zeggen Dingen | EKKO, Utrecht

Mensen Zeggen Dingen | EKKO, Utrecht

wo. 29-09-2021

Utrecht

20:00

Tickets

€6,00

WE MOGEN WEER
De eerste clubshow in eeuwen! Na een zomer lang campings te hebben afgereisd strijken we weer neer in de clubs. Met natuurlijk als een van onze meest geliefde clubs: EKKO. LET’S GO!

 

Early birds: uitverkocht!
Normale tickets: €8,00

 

Inloop: 20:00
Start: 20:30
Eind: 23:00

Tickets

€6,00

Line up

Martin Rombouts

Gerjon Gijsbers

babeth fonchie, mensen zeggen dingen, spoken word

Babeth Fonchie

Joost Oomen

Stijn van Kreij

Muziek: Babs en Kopje Onder (Nicole en Jona).

Spoken word: Sophia Blyden.

Volg het evenement

Naar facebook event