Agenda

Shop

Contact

Maaike Boumans

host, trainer en spoken word poet

Maaike Boumans is een host, trainer en spoken word poet. Ze werkt internationaal met organisaties en gemeenschappen rond sociale en ecologische rechtvaardigheid, met een focus op het hosten van waardevolle gesprekken. Ze helpt grote groepen mensen van diverse achtergronden beter samenwerken aan complexe vraagstukken. Haar gedichten zijn gepubliceerd in onder andere En ze leefde nog, uitgegeven door Uitgeverij Rorschach. Ze schreef het spoken word stuk voor de Klimaatmars 2021, georganiseerd door de Klimaatcrisis Coalitie, voor een publiek op 44 locaties door heel Nederland. Maaike woont net buiten Amsterdam, houdt van ochtendwandelingen, taart en hiphop. 

 

Je kunt Maaike Boumans zien op de volgende evenementen.

za. 14-08-2021

Zeewolde

Campingtour – De Wereld, Zeewolde

Campingtour – De Wereld, Zeewolde

za. 14-08-2021

Zeewolde

19:30

Tickets

We blijven gaan met die campingtour! Ditmaal gaan we naar camping De Wereld in Zeewolde. Kamperen met een festivalgevoel doe je namelijk daar. De camping is geopend van vrijdag 16 juli t/m vrijdag 3 september 2021 en Mensen Zeggen Dingen staat daar zaterdag 14 en zondag 15 augustus. Het programma start op 15 augustus om 19:30 en op zondag 15 augustus om 21:30.

Op de camping vind je zwemwater, een bijzonder cultureel programma en hele spannende campingactiviteiten. Ook is er geen tent te vinden, je vertoeft in een tipi of een yurt. Boek een nachtje camping De Wereld en geniet van Mensen Zeggen Dingen live voor je yurt.

Tickets

Line up

Maaike Boumans

Elten Kiene

Sholeh Rezazadeh

Tyler Koudijzer

Ivan Words, Nicole + Jona.