Agenda

Shop

Contact

Mahat Arab

Spoken Word

Mahat Arab is een Arnhemmer die tegenwoordig in Tilburg woont, Somalische roots heeft, maar in Ethiopië is geboren. Hij begon op het open podium genaamd Tapschrift, werkte zich in de schijnwerpers en belandde zo op het podium genaamd Mensen Zeggen Dingen. Hij ontleedt observaties, kaart graag onjuistheden aan en weet deze taalkundig (met een lichte combinatie van humor en speelsheid) aan het publiek te voeren.

 

Mahat is onderdeel van het konvooi van Mensen Zeggen Dingen. Het konvooi is een groep artistieke vogels die het fladderen reeds voorbij zijn en deelnemen aan de vlucht, om zo voldoende vlieguren te verzamelen, opdat ze naar nog mooiere oorden reizen kunnen.

Hij heeft je vervolmaakt vanuit klei en zijn licht in je geblazen.

Je kunt Mahat Arab zien op de volgende evenementen.

do. 05-08-2021

's Hertogenbosch

Festival Boulevard, ‘s Hertogenbosch

Festival Boulevard, ‘s Hertogenbosch

do. 05-08-2021

's Hertogenbosch

18:00

Tickets

€0

Dingen zijn niksig als er geen woorden aan gegeven worden. Dat is precies wat deze mensen doen. Dingen uitspreken, bespreekbaar maken, uitroeptekens of vraagtekens erachter plaatsen en de volgorde bepalen. Spoken word is zo oud als de dichtkunst zelf – het ritme, de performance, de artiesten en hun woorden zijn veranderd. Ze hebben iets te zeggen. Het is aan jou om te luisteren. Met elke avond een andere groep performers, elke avond andere verhalen, elke avond een eigen thema. Steeds de pennen en de tongen geslepen. Verwacht poëzie, poetry slam, proza en punchlines. Verwacht je mond vol tanden en tot je traanbuizen geroerd.

 

In het Zuiderpark op het Parkpodium:

 

5 aug 18:00 & 20:00: Feminism / masculism met Kevin Groen, Mahat Arab en Sholeh Rezazadeh
6 aug 18:00 & 20:00: Cultuur / Natuur met Sara van Gennip, Ischa Den Blanken en Tijmen Sissing
8 aug 21:00: Futurism met Ischa Den Blanken, Daniëlle Zawadi en Tommy Ventevogel

Tickets

€0

Line up

Kevin Groen

Sholeh Rezazadeh

Featured Video Play Icon

Sara van Gennip

Ischa den Blanken

Tijmen Sissing

Daniëlle Zawadi

Tommy Ventevogel

Mahat Arab

Volg het evenement

Naar facebook event

zo. 08-08-2021

Vuren, Gelderland

Campingtour – Camping De Lievelinge, Vuren

Campingtour – Camping De Lievelinge, Vuren

zo. 08-08-2021

Vuren, Gelderland

19:00

Tickets

€10,00

Mensen Zeggen Dingen gaat op tour, op campingtour welteverstaan. Op 8 augustus staat Mensen Zeggen Dingen op camping De Lievelinge. De Lievelinge is een zinnenprikkelende plek die je niet bij elkaar verzonnen krijgt, waar we het leven samen vieren. Hun smaakmakers, gastvrouwen, hartbewakers, toverfeeën, boswachters, masseuses, troubadours, en de artiesten van Mensen Zeggen Dingen maken van de campingtour samen met jou een onvergetelijke ervaring. Slaap een nachtje op De Lievelinge en geniet van live-optredens van Mahat Arab, Sara van Gennip, Luan Buleshkaj, Elten Kiene, Sholeh Rezazadeh en Suzanne Krijger in de Spiegeltent op camping De Lievelinge in Vuren, Gelderland. 

Tickets

€10,00

Line up

Mahat Arab

L-Deep

Sholeh Rezazadeh

Featured Video Play Icon

Sara van Gennip

Elten Kiene

Suzanne Krijger

Volg het evenement

Naar facebook event