Agenda

Shop

Contact

Maxime Garcia Diaz

Spoken word/schrijver

Maxime Garcia Diaz (1993) studeerde Cultural Analysis aan de Universiteit van Amsterdam. In 2019 won ze het NK Poetry Slam. Haar werk is eerder gepubliceerd door De Internet Gids, Samplekanon, Yes The Void, Deus Ex Machina en De Optimist.

 

In 2020 kwam haar chapbook Artificielle uit bij het label Marktcorruptie en werkte ze met andere jonge schrijvers aan de voorstelling Poetic Resistance. Garcia Diaz is Nederlands en Uruguayaans en woont in Amsterdam.

Je kunt Maxime Garcia Diaz zien op de volgende evenementen.

vr. 19-08-2022

Biddinghuizen

A Campingflight to Lowlands Paradise

A Campingflight to Lowlands Paradise

vr. 19-08-2022

Biddinghuizen

Deze taaltombola van spoken word, poetry, proza, comedy en barz zegt inmiddels alweer drie seizoenen waar het op staat, met steeds een wisselende line-up van literaire kunstenaars met een goed verhaal. De mensen in kwestie zijn tijdens deze Lowlandseditie Maxime Garcia Diaz, Barguijs, Dean Bowen en Gavin Reijnders. En die gebruiken in ‘My Loneliness is Killing Me’ Britney Spears als kapstok voor voordrachten en filosofische gesprekken over eenzaamheid, zelfbeschikking, naveltruitjes, #metoo, canceling, ophemeling en aftakeling. En glorieuze wederopstanding? We duimen. Teddy Tops presenteert.

Line up

Benzokarim

Tyler Koudijzer

Maxime Garcia Diaz

Gavin Reijnders

Ivan Words, Dean Bowen

Volg het evenement

Naar facebook event