Agenda

Shop

Contact

Mirte Hartland

singer-songdichter, musicerend woordkunstenaar en taalgoochelaar met gitaar

Mirte Hartland is singer-songdichter, musicerend woordkunstenaar en taalgoochelaar met gitaar. Door te jongleren met gezongen en gesproken woord, gitaar en zang onderzoekt ze waar muziek en woord elkaar versterken. Haar werk bestaat uit een zorgvuldig gecomponeerde collage van sferen en beelden met een melancholische ondertoon. Ze maakte en speelde voorstellingen op het snijvlak van poëzie en muziek voor uiteenlopende podia en festivals als Oerol, Lowlands en De Parade. Ze is huismuzikant van muzikale woordrevue Babs’ Woordsalon en maker van de gelijknamige podcast. Als creatieve en organisatorische duizendpoot richt zij zich niet op het makerschap alleen maar geeft zij o.a. workshops, trainingen en doet zij schrijfwerk in opdracht.

 

WAT?

Verhalen, gedichten, columns. En ook…communicatieteksten, fondsenaanvragen, redactiewerk.

Muziek, ritmisch balancerend op rafelrandjes van liedjes, spoken word en verhalen. En ook…soundscapes, sounddesign voor podcast en film.

Workshops creatief schrijven en spoken word aan jongeren en volwassenen. En ook…trainingen over diversiteit, creativiteit in teams, brainstormsessies begeleiden.

Artistieke productie van events en conceptontwikkeling.

 

Zou ik maken wat ik maak als niemand het leest of hoort? Absoluut.

Terug naar overzicht