Agenda

Shop

Contact

Moze Naél

Poëet

Moze Naél, alias M., is een Rotterdamse poëet die bekend staat om zijn zachte geluid en tegelijkertijd als iemand die niet schuwt om de pijnlijke gebeurtenissen in het leven te benoemen, maar zelfs dat wat niet mooi is, mag wel mooi klinken.
 

 

Zijn zijdezachte en sferische stemgeluid nemen de luisteraar dan ook mee in een melancholische droomvlucht, door de lagen van regenachtig Londen en krakend Krakau, tussen nu en voorheen.

 

Moze Naél werkte de afgelopen jaren veel samen met componist Winterdagen met wie hij eerder dit jaar hun gezamenlijke EP Lange Leegtes uitbracht en op dit moment wordt er gewerkt aan een album en een nieuwe live show.

Je kunt Moze Naél zien op de volgende evenementen.

Ekko Utrecht Mensen Zeggen Dingen

wo. 26-01-2022

EKKO

EKKO | Utrecht

EKKO | Utrecht

wo. 26-01-2022

EKKO

20:00

Tickets

€6,00-€8,00

EKKO we zijn er weer! Dingen zijn niksig als er geen woorden aan gegeven worden. Dat is precies wat deze mensen doen. Dingen uitspreken, bespreekbaar maken, uitroeptekens of vraagtekens erachter plaatsen en de volgorde bepalen. Spoken word is zo oud als de dichtkunst zelf – het ritme, de performance, de artiesten en hun woorden zijn veranderd.

Ze hebben iets te zeggen. Het is aan jou om te luisteren. Met elke avond een andere groep performers, elke avond andere verhalen, elke avond een eigen thema. Steeds de pennen en de tongen geslepen. Verwacht poëzie, poetry slam, proza en punchlines. Verwacht je mond vol tanden en tot je traanbuizen geroerd.

De editie in november kon helaas niet doorgaan. Maar: in januari gaan we alsnog van start met deze nieuwe clubavond in De Verkadefabriek! Met Teddy Tops, spraakmakende gasten, drankjes en plaatjes na afloop.

Over EKKO
EKKO is een vooruitstrevend cultuurpodium in Utrecht met aandacht voor een breed spectrum aan live-muziek, clubnachten en spoken word. EKKO geeft een plek aan de popculturele ontwikkelingen van het moment, is een kleinschalige club die zowel in de breedte als in de diepte een dansprogramma neerzet, en biedt daarnaast ruimte aan visuele kunst, spoken word en hybride kunstvormen.

Tickets

€6,00-€8,00

Line up

Tyler Koudijzer

Moze Naél, alias M., is een Rotterdamse poëet

Moze Naél

Emma Voerman

Verena Ward VVARD door marky by marc

VVARD

Martijn Neggers door Alexander Schippers

Martijn Neggers

Coen van der Hilst
Gavin Reijnders

Volg het evenement

Naar facebook event