Agenda

Shop

Contact

Teddy Tops

Schrijver

Schrijver van journalistieke artikelen en proza. Maakt graag grote dingen ‘s levens tot kleine hebbelijke rode draadjes en trekt graag de kleine dingen flink uit proportie. Heeft de schrijfstijl van een detective en de naam van een superheldin. Host en programmeert Mensen Zeggen Dingen maandelijks in EKKO in Utrecht en elk kwartaal in Paradiso, Amsterdam. Schrijft, programmeert en host voor o.a. de Dakhaas, Theaterfestival Boulevard, RAUM, We Are Public, De Persgroep, e.a.

 

 

Teddy is onderdeel van de karavaan van Mensen Zeggen Dingen. De karavaan is een groep rondreizende artistieke handelslieden. Enkel bewapend met een microfoon, niets anders dan het woord te verspreiden verzorgen zij voor komedie, rake poëzie, prachtige proza, snoeiharde voordrachten en rijmelarij van het hogere niveau.

Je mag groene vingers hebben, maar je basilicum plant mag niet blijven leven, daar worden mensen ongemakkelijk van.

Je kunt Teddy Tops zien op de volgende evenementen.

wo. 24-04-2019

EKKO, Utrecht

Mensen Zeggen Dingen #104 | EKKO, Utrecht

Mensen Zeggen Dingen #104 | EKKO, Utrecht

wo. 24-04-2019

EKKO, Utrecht

20:00

Tickets

€6 earlybird daarna 8

MENSEN ZEGGEN DINGEN EN VOOR DIE MENSEN IS ER EEN PODIUM.

De 25e editie! We zijn hartstikke trots en blij dat we al 25 keer voor jullie een avond vol amusement mogen presenteren. Hopelijk komen er daar nog minstens 25 bij. We gaan er iets speciaals van maken deze avond. Wie neem jij mee? 🙂

Mensen Zeggen Dingen is een groep professionele jonge schrijvers en spoken-word artiesten die een podium bieden aan hoogwaardige schrijvers, performers, artiesten en andere podium-amoebes. We speelden eerder op podia in Arnhem, Amsterdam, Antwerpen, Enschede, Eindhoven, Nijmegen, Tilburg, Gent, Zutphen en, natuurlijk, Utrecht. Deze zwoele avonden in de EKKO worden door Teddy Tops gehost. Elke laatste woensdag van de maand kun je bij Mensen Zeggen Dingen in Utrecht terecht voor een warme avond met koude biertjes.

We zorgen altijd voor een kwalitatief hoogstaande line-up met Grote Namen, en namen die je na vanavond niet meer zal vergeten – we maken ze in dit evenement bekend.

Mensen Zeggen Dingen is een groep jonge mensen die als gemene deler een pen en een microfoon hanteren. We trekken nu zo’n twee jaar het land door en de karavaan wordt steeds voller. Op een Mensen Zeggen Dingen avond kun je een fikse dosis komedie, rake poëzie, prachtige proza en schone klanken verwachten.

De deuren zullen om 20:00 open gaan, maar we beginnen pas om 20:30 met het programma.

Kom vooraf gezellig eten in het EKKO eetcafé!
Op vertoon van je concertticket krijg je €2,50 korting op een driegangenmenu. Vlees, vis, vega(n); voor elk is er wat wils, altijd met groente in de hoofdrol. Gebruik maken van de korting? Reserveer dan wel even via EKKO.nl/cafe. Smakelijk!

Tickets

€6 earlybird daarna 8

Line up

Teddy Tops

Volg het evenement

Naar facebook event

vr. 14-06-2019

Brouwpodium Bossche Brouwers aan de Vaart, Den Bosch

Mensen Zeggen Dingen #106 | Teddy’s Verjaardag, Den Bosch

Mensen Zeggen Dingen #106 | Teddy’s Verjaardag, Den Bosch

vr. 14-06-2019

Brouwpodium Bossche Brouwers aan de Vaart, Den Bosch

20:00

Tickets

€6,-

Ons aller Teddy wordt dertig. Der-tig! Te oud om nog jong talent te kunnen worden, of profvoetballer. Maar wel precies op tijd voor een spraakmakend woordkunstelijk feestje. Samen met Steffi, want die viert precies hetzelfde. Eindelijk vanuit een brouwerij, onze eerste èchte Mensen Zeggen Dingen in hun hometown: Den Bizzle.

Mensen Zeggen Dingen
Mensen Zeggen Dingen is een groep mensen die sinds 2014 met het woord het land doortrekt. De karavaan zit vol met keiharde poëzie, sprekende woorden en rijmelarij van het hoogste niveau.

Brouwpodium Bossche Brouwers aan de Vaart
Bossche Brouwers is ontstaan uit een vriendengroep die in een schuurtje is begonnen met het brouwen van bier. Zij zijn geen doorgewinterde experts maar ze leren iedere dag beter te brouwen. Ze schuwen het experiment niet, en bedenken steeds nieuwe bierrecepten. Een vaak gehoorde kreet tijdens het brouwen is dan ook “Ja probeer maar, het wordt toch wel bier” wat meestal – niet altijd- ook zo is.
Daarom zoeken we de samenwerking op. Of zoals de Bossche Brouwers het zelf zeggen: wanneer je kunt delen kun je ook vermenigvuldigen.

Line up
De line up wordt bekend gemaakt via dit evenement. Een MZD Special met een speciale artiesten!

Tickets
TIckets zijn zes eurootjes.

Tickets

€6,-

Line up

Teddy Tops

Volg het evenement

Naar facebook event