Agenda

Shop

Contact

Tim Lenders

Schrijver, Spoken Word Artiest

Een praatzieke en verslaafde sekspiraat uit een drugshol. Sinds 2007 schrijver van korte verhalen. Sinds 2011 autiest. Vermaakt en verafschuwt het publiek van Antwerpen tot Zwolle, van Paradiso tot Lowlands. Samen met Cees de Beer oprichter van Mensen Zeggen Dingen. Net iets minder knap dan Cees, net iets intelligenter.

 

Tim is onderdeel van de karavaan van Mensen Zeggen Dingen. De karavaan is een groep rondreizende artistieke handelslieden. Enkel bewapend met een microfoon, niets anders dan het woord te verspreiden verzorgen zij voor komedie, rake poëzie, prachtige proza, snoeiharde voordrachten en rijmelarij van het hogere niveau.

Slechte schrijvers drinken niet

#Engelhard – VANKANT T-shirt Bruin [Exclusive]

Tim Lenders


Bekijk product

Je kunt Tim Lenders zien op de volgende evenementen.

vr. 22-02-2019

Brebl, Nijmegen

Mensen Zeggen Dingen #100 | Brebl, Nijmegen

Mensen Zeggen Dingen #100 | Brebl, Nijmegen

vr. 22-02-2019

Brebl, Nijmegen

20:00

Tickets

€10,-

100 EDITIES
Hieperdepiephoera! Wij bestaan 100(!) edities! Na

29 edities in Nijmegen
26 edities in Arnhem
22 edities in Utrecht
6 edities in Paradiso, Amsterdam
6 edities in Papieren Helden, Amsterdam
3 edities in Gent
3 edities in Antwerpen
1 editie in Tilburg
1 editie in Enschede
1 editie in Eindhoven
en 1 editie in Zutphen

is het dan eindelijk zover! In 2014 begonnen we in Nijmegen, in 2015 in Arnhem, in 2016 in Utrecht en in 2017 in Amsterdam, Gent en Antwerpen. Tussendoor deden we nog shows in Papieren Helden, Tilburg, Enschede, Eindhoven en Zutphen. En samen maakten we de 100 vol. We hebben in 4,5 jaar tijd bijzonder veel mooie mensen mogen ontmoeten en degenen die het dichtstbij ons staan, staan dat deze avond ook. Samen op het podium om de 100e editie eens flink te laten knallen. Feest en vreugde!

BREBL
Mensen Zeggen Dingen begon in 2014 op de Kaaij, maar kreeg per februari 2015 een vaste avond in de Brebl. De Brebl is een culturele broedplaats met een fantastisch uitzicht over de Waal. Zij gaven ons de kans om vaste avonden te organiseren met een klein budget. Dat het zo’n succes werd had niemand voorspeld. We gaan nu eenmalig terug naar waar het allemaal begon.

LINE-UP
Elke vaste stad kent een vaste host. Zij komen op dit 100 jarig bestaan allemaal representen. En we hebben natuurlijk een killer afsluiter.
Thijs Bisschops zal de avond aan elkaar praten. Thijs begon in de Brebl als eerste vaste presentator van Mensen Zeggen Dingen.

TICKETS
Tickets zijn €10,-. Aan de deur nog duurder. Misschien zelfs uitverkocht.
Tickets kunnen worden gescand vanaf de telefoon, printen is dus niet nodig.

Tickets

€10,-

Line up

Cees de Beer

Jesse Laport

Joris Pinseel

Lev Avitan

Teddy Tops

Tim Lenders

Volg het evenement

Naar facebook event

zo. 24-02-2019

Bibliotheek de Mariënburg, Nijmegen

Mensen Zeggen Dingen x Club Goud – 75 jaar na het bombardement

Mensen Zeggen Dingen x Club Goud – 75 jaar na het bombardement

zo. 24-02-2019

Bibliotheek de Mariënburg, Nijmegen

14:30 - 16:30

Tickets

€Gratis

75 jaar na de verwoesting van het Nijmeegse centrum door Amerikaanse bommen gaan spoken word artiesten op zoek naar de verhalen van ouderen die het bombardement op Nijmegen hebben meegemaakt. De woordkunstenaars van Mensen Zeggen Dingen praten met de ouderen over hoe zij dat moment beleefden. Die herinneringen aan Nijmegen in oorlogstijd verwerken ze daarna tot een kunstzinnige voordracht. Verhalen die nooit verloren mogen gaan worden zo opnieuw tot leven gebracht.

Zondag 24 februari dragen de artiesten het eindresultaat voor in BIbliotheek de Mariënburg. Ook de oudere Nijmegenaren horen dan voor het eerst hoe hun ervaringen tot een verhaal zijn verwerkt.

Dit bijzondere programma is speciaal voor de herdenking aan het bombardement samengesteld door Club Goud, Mensen Zeggen Dingen en Sterker sociaal werk.

Inloop: 14:30 uur
Start: 15:00 uur
Einde: 16:30 uur

Gratis toegang!

Tickets

€Gratis

Line up

Jesse Laport

Tim Lenders

Lev Avitan

Volg het evenement

Naar facebook event