Agenda

Shop

Contact

Tyler Koudijzer

Spoken word

Tyler Koudijzer is een spoken word artiest uit Rotterdam die verhalen heeft die verteld en gehoord moeten worden. Vasthouden aan het voortdurende loslaten en jezelf kunnen vinden in het verdwaald zijn, zijn de twee belangrijkste onderwerpen die centraal staan bij Tyler’s woordkunst.

 

Naast zijn eigen performances treedt hij ook op met spoken word artiesten Ivan Words en Patrick Ribeiro als Barguijs. In 2020 was hun theaterdebuut met de show ‘Gelijkspel’. In hun gezamenlijke acts brengen ze het beste van drie werelden samen om tot nieuwe verhalen te komen.

 

Tyler trad op bij diverse literaire podia zoals Woorden Worden Zinnen, Spraakuhloos, Paginagroots, Late Night Poetry en was te gast als dichter bij FUNX. Daarnaast was hij de vaste host en samen met Seb Koudijzer mede organisator van het spoken word event Maandacht. Samen werkten zij met het Nederlands Fotomuseum voor project JAMPA in 2020 en exposeerde daar zij hun Project “Door Roeien en Ruiten” in 2021.

 

Je kunt Tyler Koudijzer zien op de volgende evenementen.

za. 14-08-2021

Zeewolde

Campingtour – De Wereld, Zeewolde

Campingtour – De Wereld, Zeewolde

za. 14-08-2021

Zeewolde

19:30

Tickets

We blijven gaan met die campingtour! Ditmaal gaan we naar camping De Wereld in Zeewolde. Kamperen met een festivalgevoel doe je namelijk daar. De camping is geopend van vrijdag 16 juli t/m vrijdag 3 september 2021 en Mensen Zeggen Dingen staat daar zaterdag 14 en zondag 15 augustus. Het programma start op 15 augustus om 19:30 en op zondag 15 augustus om 21:30.

Op de camping vind je zwemwater, een bijzonder cultureel programma en hele spannende campingactiviteiten. Ook is er geen tent te vinden, je vertoeft in een tipi of een yurt. Boek een nachtje camping De Wereld en geniet van Mensen Zeggen Dingen live voor je yurt.

Tickets

Line up

Maaike Boumans

Elten Kiene

Sholeh Rezazadeh

Tyler Koudijzer

Ivan Words, Nicole + Jona.