Agenda

Shop

Contact

Vincent Hammingh

Graphic Designer

De vormgeving is ook een centraal onderdeel van Mensen Zeggen Dingen. Elk evenement wordt verrijkt met illustraties van Vincent Hammingh. Ongeveer 3 jaar geleden kreeg Vincent de opdracht een eerste poster te maken voor Mensen Zeggen Dingen. Het moest iets worden met felle kleuren, iets simpels dat ze elke editie weer konden veranderen en gebruiken. Hieruit werd ‘het poppetje’ geboren, dat de beeldtaal werd voor Mensen Zeggen Dingen.

Voor elk evenement illustreert Vincent een nieuw poppetje en zo is er inmiddels een hele familie aan gekke bekken ontstaan. Enkelen zijn geïnspireerd op gedichten van de spoken word artiesten, maar de meeste zijn voortgevloeid uit snelle hersenspinsels van de illustrator. ’De artworks voor Mensen Zeggen Dingen zie ik als mijn creatieve speeltuin. Het is een uitdaging om steeds een gekker, toffer, grappiger poppetje te maken voor het volgende event’.

Vincent Hammingh werkt vanuit zijn eigen studio in Arnhem. Naast illustraties maakt hij logo’s, identiteiten, posters, campagnes, webdesigns, animaties en boeken voor verschillende organisaties en evementen.

Een illustratie zegt meer dan duizend woorden

Terug naar overzicht