Agenda

Shop

Contact

VVARD

Eenmansband, singer/songwriter, bedroom producer

VVARD, de eenmansband van de Indische singer/songwriter Verena Ward, brengt een bijzonder indie pop gevoel. Ze omschrijft zichzelf als een ‘bedroom producer’ met als sound ‘een experimenteel dreamy indie pop’. Met een lijst aan festivals, zoals Grasnapolsky, Stukafest en A Festival Downtown, stond Ward ook als voorprogramma van Baio (Vampire Weekend) en in een uitverkochte Melkweg Amsterdam voor Britse popster HRVY.

 

VVARD was finalist van de Grote Prijs van Nederland 2018 en reisde in het najaar door heel Nederland met Popronde als 3voor12 Talent. Ook was zij de winnares van de Sena Performers Grote Prijs van Rotterdam 2018 in de categorie Singer/Songwriter.

 

Je kunt VVARD zien op de volgende evenementen.

Ekko Utrecht Mensen Zeggen Dingen

wo. 26-01-2022

EKKO

EKKO | Utrecht

EKKO | Utrecht

wo. 26-01-2022

EKKO

20:00

Tickets

€6,00-€8,00

EKKO we zijn er weer! Dingen zijn niksig als er geen woorden aan gegeven worden. Dat is precies wat deze mensen doen. Dingen uitspreken, bespreekbaar maken, uitroeptekens of vraagtekens erachter plaatsen en de volgorde bepalen. Spoken word is zo oud als de dichtkunst zelf – het ritme, de performance, de artiesten en hun woorden zijn veranderd.

Ze hebben iets te zeggen. Het is aan jou om te luisteren. Met elke avond een andere groep performers, elke avond andere verhalen, elke avond een eigen thema. Steeds de pennen en de tongen geslepen. Verwacht poëzie, poetry slam, proza en punchlines. Verwacht je mond vol tanden en tot je traanbuizen geroerd.

De editie in november kon helaas niet doorgaan. Maar: in januari gaan we alsnog van start met deze nieuwe clubavond in De Verkadefabriek! Met Teddy Tops, spraakmakende gasten, drankjes en plaatjes na afloop.

Over EKKO
EKKO is een vooruitstrevend cultuurpodium in Utrecht met aandacht voor een breed spectrum aan live-muziek, clubnachten en spoken word. EKKO geeft een plek aan de popculturele ontwikkelingen van het moment, is een kleinschalige club die zowel in de breedte als in de diepte een dansprogramma neerzet, en biedt daarnaast ruimte aan visuele kunst, spoken word en hybride kunstvormen.

Tickets

€6,00-€8,00

Line up

Tyler Koudijzer

Moze Naél, alias M., is een Rotterdamse poëet

Moze Naél

Emma Voerman

Verena Ward VVARD door marky by marc

VVARD

Martijn Neggers door Alexander Schippers

Martijn Neggers

Coen van der Hilst
Gavin Reijnders

Volg het evenement

Naar facebook event