Agenda

Shop

Contact

Yannick Moyson

Yannick Moyson groeide op in Borgerhout en blijft tot op de dag van vandaag een echte Antwerpse stadsduif met wereldallures. Hij is podiumpoëet bij Eigen Wolk Eerst, artistiek coördinator van Mensen Zeggen Dingen België en de bezieler van het maandelijkse open mic-concept You On Stage. Hij staat sinds 2012 op allerhande podia in België en Nederland, van bruine kroegen tot cultuurcentra en festivals. Met het hart op de tong, zijn baard en zijn staart, gaat hij glimlachend door het leven en durft hij al wel eens een levendige inkijk in zijn leefwereld te geven.

 

Yannick is onderdeel van de karavaan van Mensen Zeggen Dingen. De karavaan is een groep rondreizende artistieke handelslieden. Enkel bewapend met een microfoon, niets anders dan het woord te verspreiden verzorgen zij voor komedie, rake poëzie, prachtige proza, snoeiharde voordrachten en rijmelarij van het hogere niveau.

Soms smos ik nevelsap, dat is pas leven.

Je kunt Yannick Moyson zien op de volgende evenementen.

vr. 25-10-2019

Permeke, Antwerpen

Mensen Zeggen Dingen #110 | Permeke, Antwerpen

Mensen Zeggen Dingen #110 | Permeke, Antwerpen

vr. 25-10-2019

Permeke, Antwerpen

20:00

Tickets

€6,-

Antwerpen, we zijn weer terug met een een avond vol waanzinnige woordkunsten door sprekers uit Vlaanderen en Nederland.

Enkel bewapend met een microfoon, niets anders dan het woord te verspreiden verzorgen zij weer komedie, rake poëzie, prachtige proza, snoeiharde voordrachten en rijmelarij van het hogere niveau.

De sprekers hebben er weer zin in, de biertjes staan weer koud en het publiek is niet te overtreffen. Ben jij er ook weer bij?

LINE-UP

Lies Jo Vandenhende // Koen Caris // WORD WAaR // Marco Martens & Royal with Cheese // Yousra Benfquih // Esohe Weyden // Yannick Moyson

TICKETS

2 euro VT-tarief
6 euro voorverkoop
8 euro aan de kassa

Tickets

€6,-

Line up

Marco Martens

Yannick Moyson

Volg het evenement

Naar facebook event