Agenda

Shop

Contact

A Campingflight to Lowlands Paradise

nieuws   

23 juni 2022

Deze zomer gaan we weer op festivaltour en daar we vinden het bijzonder episch dat we daar op 19 augustus A Campingflight to Lowlands Paradise (ook wel bekend als Lowlands) aan kunnen toevoegen!

 

Als vanouds nemen we de beste, verste spoken word artiesten van beide landen, met een mic in de hand en het blad vol bier in plaats van voor de mond mee op tour. Het wordt bars spitten en punchlines hitten, all summer long.

 

Deze zomer nemen we de tijd om te reflecteren, en dat doen we aan de bevallige maar doorleefde hand van popidool Britney Spears. We hebben het over eenzaamheid, zelfbeschikking, naveltruitjes, metoo, canceling, ophemeling en aftakeling. Over niet meer een girl zijn, en maybe wel nooit a woman worden. Over hoe eenzaam het is om van iedereen te zijn, en tegelijkertijd nooit helemaal van jezelf. Over het grootkapitaal, de mensen die aan ons verdienen, aan het product dat we zijn geworden. Over de tijd, kortom, die ons is gegeven in dit leven, en over de tijd waarin wij leven. Kom existentieel helen, we will hit you baby one more time: voordrachten en filosofische gesprekken.

 

Met: Dean Bowen, Gavin Reijnders, Maxime Garcia Diaz, Barguijs en host Teddy Tops.

 

Meer info op de website van Lowlands.

Op de hoogte blijven van Mensen Zeggen Dingen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons op social media.