Agenda

Shop

Contact

Breek het vasten in Theater Bellevue op 6 april

nieuws   

26 februari 2024

Breek met ons het vasten! Op 6 april staan we weer samen met Poetry Circle in Theater Bellevue, en dit keer met een speciale iftar-editie. Samen breken we het vasten met harira en dadels – ook als je niet deelneemt aan de Ramadan – en vullen we de avond met verhalen, poëzie en muziek.

 

Op het programma staan niemand minder dan Fatiha Hakime, Rashif El Kaoui, Yousra Benquih, Hosna en Anissa. En natuurlijk nog een muzikale act, die we later zullen onthullen!

 

Kaartjes gaan via het pay what you can principe en zijn inclusief de harira en dadels. En heb je behoefte aan spirituele rust vooraf? Daar is een speciale gebedsruimte voor ingericht.

 

Koop je kaartje nu via de website van Theater Bellevue en wees erbij op 6 april. Deze iftar-editie wordt er sowieso één om nooit te vergeten!

 

Houd onze agenda in de gaten voor al onze evenementen. Schrijf je in op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alles en meer. En volg ons op Instagram en Facebook. Zo is het onmogelijk om ooit nog iets te missen. 

Op de hoogte blijven van Mensen Zeggen Dingen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons op social media.