Agenda

Shop

Contact

Een heuse Vrouwejaarsconference op 18 december in TivoliVredenburg

nieuws   

20 oktober 2023

Wie is er nou niet opgegroeid met de oudejaarsconference op tv? (Als jij hier niet onder valt, gefeliciteerd of sorry voor je anti-tv hippie-opvoeder). Jaar in jaar uit een oudejaarsconference, maar zie je ons nog lachen? Dit kan anders! De oplossing? Mensen Zeggen Dingen XL-editie: Vrouwejaarsconference.

Dit jaar kijken we op het podium in TivoliVredenburg terug op 2023 door de ogen, woorden en lyrics van Fleur Pierets, Iduna Paalman, Sayonara Stutgard, Nina de La Parra, Kim Schuddeboom en LIONSTORM.

 

Hosts Yora Rienstra en Teddy Tops laten de bretels thuis, nemen de tepelflosjes mee en stoppen flink wat bubbels in je spraakwater. Terugblikken op/gehakt maken van 2023 met Mensen Zeggen Dingen betekent spoken word, speeches, gesprekken, keihard LIONSTORM je oren in, en dan samen een 2024 met wereldvrede en nog meer woorden manifesteren. 

 

Met o.a. Fleur Pierets, Iduna Paalman, Sayonara Stutgard, Nina de la Parra, Kim Schuddeboom en muziek van LIONSTORM. Tickets zijn te krijgen voor €17,50 en koop je op de website van TivoliVredenburg.

Op de hoogte blijven van Mensen Zeggen Dingen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons op social media.