Agenda

Shop

Contact

Een prachtig jaar, vol prachtige Dingen

nieuws   

31 december 2022

Het afgelopen jaar voelde als twee jaar in één. We hadden een pandemie, oorlogen langs land- en veldgrenzen en een slutty summer die vooral in de letterlijke zin gewoon erg heet bleek.

 

 

Wij gingen alle campings door heel Nederland af, om die festivalvibes erin te houden, en doken zalen en studio’s in. We hebben dit jaar onze eerste theaterproductie gemaakt: My Loneliness Is Killing Me. Een spoken word popconcert, rond het fenomeen Britney Spears. We hadden het hierin over zelfbeschikking, parasociale relaties en hoe iedereen en zijn moeder een performer is. We stonden in de prachtig uitgelichte Valkhof-kapel, in de nieuwe Current op Lowlands en verkochten de grote theatertent van Boulevard rammetje uit.

 

 

We doken na die heetste zomer weer de warmte van de clubzalen in. Waar we ook nieuws deden: we stonden voor het eerst in Gebr. de Nobel (Leiden), hadden onze eerste late-night editie in Bellevue (Amsterdam) en maakten plannen met Paard (Den Haag), TivoliVredenburg (Utrecht) en Doornroosje (Nijmegen) voor 2023.

 

 

We zien enorm uit naar het komende jaar, waarvoor we gesprekken hebben met onze contacten op Curaçao, we een nieuw plan voor een productie smeden (de Kardashians gaan spoken word ontmoeten, we gaan het hebben over moederschap), we meerdere spoken word artiesten willen ondersteunen in het doorontwikkelen van langere spoken word producties en we op alle nieuwe locaties aan de slag gaan met onze bekende clubshows.

 

Een dikke vette S/O naar jullie, voor het mee-maken van dat alles! Voor het mede mogelijk, mede mooier en het mee-maken van wat we doen. Zonder jullie geen dingenzeggers.

 

Een proost op al jullie uiteinden lijkt ons niet minder dan ontzettend op zijn plaats!

 

Heb mooie feestdagen, heel graag tot daarna, hier en daar,

 

Team Mensen Zeggen Dingen

 

Agenda
Wanneer en waar je ons kunt horen
19 januari – Doornroosje, Nijmegen
25 januari – EKKO, Utrecht
1 februari – Verkadefabriek, Den Bosch
8 februari – Paard, Den Haag
11 februari – Bellevue, Amsterdam
22 februari – TivoliVredenburg, Utrecht

Op de hoogte blijven van Mensen Zeggen Dingen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons op social media.