Agenda

Shop

Contact

Een spoken word campingtour

nieuws   

5 juli 2021

***Update***

Naar aanleiding van de aangescherpte maatregelen van vrijdag 9 juli 2021 is het onzeker dat de tour doorgang vindt zoals we het hadden gepland. Eventuele wijzigingen vind je via deze website of Facebook en Instagram.


Een zomertour was altijd vaste prik van Mensen Zeggen Dingen, totdat corona het virus in het eten gooide. Mensen Zeggen Dingen besloot daarom in januari de zomertour om te dopen in een campingtour. Zo geniet je toch van onze woordkunstenaars terwijl je heerlijk voor je tentje zit, kleinschalig én coronaproof. We reizen tussen van Amsterdam naar Zeewolde, van Rotterdam naar Vuren. 

 

Coronaproof

“Het ziet er goed uit, maar je kunt niet voorzichtig genoeg zijn,” zegt Teddy Tops, artistiek leider Mensen Zeggen Dingen. “Ook al zijn de berichten positief, we blijven toch een beetje sceptisch. Ook al zijn we ontzettend blij dat we weer de wijde wereld in kunnen.” Met silent disco-koptelefoons, in een gezellig kring van anderhalve meter afstand per persoon geniet je van de optredens van diverse artiesten. “Je mag stiekem dichterbij schuifelen, binnen de kaders van anderhalve meter.”

 

Van Amsterdam naar Zeewolde

Deze zomer is Mensen Zeggen Dingen door Nederland te vinden. Van 17 tot 18 juli zijn we te vinden op buurtcamping Noordse Park in Utrecht en op 24 juli bezoeken we camping Het Bos Roept in Slootdorp. Van het Noord-Hollandse dorp trekken we op 31 juli naar Zuid-Holland, namelijk naar de Culture Campsite in Rotterdam. Daarna vind je ons op 8 augustus op camping De Lievelinge in Vuren. Op 14 en 15 augustus zetten we onze tent op bij de buurtcamping Gaasperdam in Amsterdam en op camping De Wereld in Zeewolde. Daarna reizen we op 21 en 22 augustus naar camping Middengaarde in Nieuwegein. En op 28 en 29 augustus vertoeven we op buurtcamping Immerloopark in Arnhem. We sluiten onze tour af op 31 augustus bij camping Buitenland in Zandpol in Drenthe.

 

Artiesten

Mensen Zeggen Dingen serveert tijdens de campingtour talentvolle woordkunstenaars. Kunstenaars die net beginnen, doorgewinterde artiesten en alles daartussen. Je kunt je verheugen op de flowende woorden van Luan Buleshkaj, de scherpe teksten van Lev Avitan, de poëtische Sholeh Rezazadeh, de altijd scherpe Elten Kiene, Ivan Words en Tyler Koudijzer en nog vele anderen. 

 

Toegang

De campingtour is georganiseerd in samenwerking met het Letterenfonds, het Lira Fonds en de deelnemende campings. Camping Middengaarde en De Lievelinge zijn tegen toegangsprijs toegankelijk voor externe bezoekers. 

Graphic design door Vincent Hammigh

Op de hoogte blijven van Mensen Zeggen Dingen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons op social media.