Agenda

Shop

Contact

Mensen Zeggen Dingen naar Hoogte80 Festival 2023

nieuws   

8 mei 2023

Het festivalseizoen is begonnen en het eerste festival waar we neerstrijken is Hoogte80 Festival. Dit festival vindt plaats in het Geitenkampse stadspark Hoogte 80, met het mooiste uitzicht van Arnhem. Hier kun je van 18 t/m 21 mei genieten van theater, dans, muziek, circus, poëzie en meer. Van Mensen Zeggen Dingen geniet je op 18 mei en 20 mei.

 

Op 18 mei trakteren we je op twee kleine clubshows vol met op poëzie, spoken word en muziek! Mahat Arab host de twee clubshows op het festival en niemand minder dan Hendrik de Pecker, Helen Weeres, Ischa den Blancken en Vic Willems treden voor jullie op. Een show kost 12,50 euro en er is er een om 16:30 of 18:00 uur! Meer info & tickets hier.

 

op 20 mei brengen we je een afgeslankte versie van ons festivalprogramma, namelijk You’re doing amazing, sweetie! Hierin nemen we moederschap onder de loep aan de hand van de bekendste familie moeders van de popcultuur: De Kardashians.

 

In de spotlights: Kris Jenner, moeder van zes, grootmoeder van twaalf, en the epitome of momager. Ook zijn inmiddels vier van de vijf K-dochters zelf moeder. Kortom: wie beter centraal te stellen dan de Kardashians? Want, wat betekent het eigenlijk moeder te zijn, wat betekent het er een te hebben? Wat betekent het om moederschap als performance te zien of te gebruiken? Wat als je moeder een influencer is? Is niet iedere moeder een beïnvloeder? Al dit, in een mix van theater, gesprek, muziek en spoken word met Dean Bowen, Teddy Tops, Veronique Elomi, Marco Martens, muziek van Eva van Pelt. Meer info & tickets hier.

 

Op de hoogte blijven van Mensen Zeggen Dingen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons op social media.