Agenda

Shop

Contact

Mensen Zeggen Dingen in PAARD, Den Haag

nieuws   

26 januari 2023

Zoveel mooie steden om dingen te kunnen zeggen, en daarvan is Den Haag er een van. Vanaf 8 februari 2023 staat Mensen Zeggen Dingen in PAARD. Het wordt de allereerste keer dat we een eigen plekje hebben in de politieke hoofdstad, en dat maakt het extra leuk! Naast Kylie Yandra en Yaell Campbell staan op de line-up:

 

Tamar Berends studeerde in 2020 af aan de Gerrit Rietveld Academie, afdeling Beeld en Taal. Ze woont en werkt in Amsterdam. Haar woonkamer staat vol planten die ze jat uit troosteloze kantoren, of redt van het grofvuil. Op dit moment schrijft ze, naast hele boze poëzie, het manuscript Iets Warms Graag, over sociale ongemakken, Suriname, seks, zorg en depressie.

 

Amara van der Elst leerde op jonge leeftijd om klein te blijven. Op het podium stijgt ze boven zichzelf uit. Spoken word hielp Amara emoties te ontdekken, voelen en daar dieper mee om te gaan. Ze leerde kwetsbaar te zijn op het podium, dit te delen met anderen en daar kracht en energie uit te halen. Het is de plek waar haar woorden ritme vinden.

 

Hasan Gök is een spoken word artiest, dichter en host uit Den Haag. Hij verkent graag onbetreden terreinen die soms weleens omslaan in een plotse obsessie. Een nachtdier die graag schrijft over zo’n beetje alle menselijke emoties. Daarnaast praat hij graag met je over je dromen en struggles. In zijn schrijftaal laat hij zich inspireren door de metaforische aard van de Turkse taal en laat hij woorden samensmelten om het dichts bij zijn gevoel te komen. Kwetsbaarheid is een groot thema in al zijn werken.

 

Van dag tot vandaag manoeuvreert Moze Naél langs spoken word, poëzie en muziek. Woorden die diep door  huidlagen snijden, zinnen die emoties doorklieven en melodieën die je meevoeren naar plekken waar je nooit bent geweest. Moze Naél vind je tussen de regels, voorbij genres. Zwevend tussen nostalgie en melancholie creëert Moze Naél een plek waar klanken, woorden, zinnen en emoties dieper in je nestelen dan ooit.

 

Deze hele avond wordt aan elkaar gekletst door niemand minder dan Mensen Zeggen Dingen vriend en homeboy Benzokarim! Hij werd geinterviewd door Den Haag FM over de komst van Mensen Zeggen Dingen naar Den Haag. Luister hier het stuk terug.

 

Tickets te koop via deze link!

Op de hoogte blijven van Mensen Zeggen Dingen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons op social media.