Agenda

Shop

Contact

Mensen Zeggen Dingen op Theaterfestival Boulevard

nieuws   

3 juli 2023

In You’re Doing Amazing, Sweetie! neemt spoken word collectief Mensen Zeggen Dingen ‘ouderschap’ onder de loep aan de hand van de bekendste familie van de popcultuur: de Kardashians.

 

Wat betekent het eigenlijk om ouder te zijn, en wat betekent het er een te hebben? Is het gezin een bedrijf dat gerund moet worden, en kun je dan niet beter met meer zijn? It takes a village, of één hele goeie momager? Heeft de hoeksteen van de samenleving betonrot, of meer fundering dan ooit? Hoe je het ook ervaart of doet: you’re doing amazing, sweetie. En de spoken word artiesten van Mensen Zeggen Dingen zijn hier om er woorden aan te geven. Muzikaal, op ritme en in gesprek. 

 

Met performances van o.a. Eva van Pelt, Dean Bowen, Teddy Tops, Jantine Jongbloed, Sandro van der Leeuw, Willie Darktrousers, Aafke Romeijn en Jasper Albinus. Ook gaan we in gesprek met (media)psycholoog Monique Timmers over de invloed van populaire cultuur in onze maatschappij, over hoe (mom)influencers zoals de Kardashians invloed hebben op ons dagelijks bestaan.

 

Op zondag 13 augustus om 20:30. Koop je tickets hier.

 

Op de hoogte blijven van Mensen Zeggen Dingen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons op social media.