Agenda

Shop

Contact

Familieverhalen met Mensen Zeggen Dingen tijdens de 89e Boekenweek

nieuws   

16 februari 2024

Mensen zeggen dingen bibliotheek neude voor de 89e boekenweek

Iedereen heeft wel een familieverhaal, of de familie nu biologisch of zelf-gekozen is. Familieverhalen vormen de kern van ons bestaan. Verwacht een boeiende mix van vertellingen, muziek en poëzie, die ons een inkijkje geven in familiegeschiedenissen, tradities en herinneringen.

 

De Boekenweek herinnert ons eraan dat onze verhalen verbonden zijn met die van anderen, en dat familiegeschiedenissen ons verbinden met de wereld om ons heen. Luister, deel en omarm de familieverhalen van Romana Vrede, Martin Rombouts, Ellen Deckwitz, Benzokarim, Jasper Albinus, Bregje Hofstede en Patsy en Philip Kroonenberg.

 

Dingen zijn niksig als er geen woorden aan gegeven worden. Dus… geeft Mensen Zeggen Dingen woorden: ze spreken dingen uit, maken ze bespreekbaar, plaatsen er uitroeptekens of vraagtekens achter en bepalen de volgorde.

 

De 89e Boekenweek staat voor de deur en Mensen Zeggen Dingen staat met een special editon Clubshow op 23 maart in de Theaterzaal van bieb Neude. Dit jaar is het Boekenweek-thema ‘Bij ons in de familie’, en we hebben acht van de beste artiesten gevraagd hun familieverhalen te delen. Tickets haal je via de website van de Bibliotheek.

Foto door Rosa Quist.

Op de hoogte blijven van Mensen Zeggen Dingen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons op social media.