Agenda

Shop

Contact

PODIUM 19: MENSEN ZEGGEN DINGEN

nieuws   

23 maart 2021

Op 18 april is Mensen Zeggen Dingen live online te bekijken via het Vlaamse cultuurkanaal Podium 19. Enkel gewapend met een microfoon brengen brengen Tilke Wouters, Giovanni Baudonck, Maya Wuytack,  Max Greyson en Kristien Spooren het beste van zichzelf vanuit Voo?uit. De presentatie is in handen van ex-schrijver-in-residentie Hind Eljadid en Esohe Weyden. De muziek is van Amazumi – “vernieuwende hiphop van eigen bodem”, volgens StuBru – en DJ Zami Zulu.

 

Vooruit is een centraal platform in een rijk netwerk van artiesten en organisaties uit tal van sectoren.  Geïnspireerd door een turbulente wereld en een kunstensector in beweging, met een hedendaagse blik op de toekomst, versterkt Vooruit de kruisbestuiving tussen de kunsten en de lokale en globale gemeenschap. We fungeren als een gastvrije ontmoetingsplek en een labo voor ontwikkeling, productie, presentatie, participatie en reflectie. We bouwen verder op een verleden van vernieuwing en maatschappelijk engagement.

 

Kijk op zondag 18 april vanaf 18:00 uur naar Mensen Zeggen Dingen op Podium 19. De uitzending is vanaf 18 april ook één maand terug te kijken via vrt.nu.

Op de hoogte blijven van Mensen Zeggen Dingen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons op social media.