Agenda

Shop

Contact

SuperQueer XL editie in TivoliVredenburg

nieuws   

22 mei 2023

Het eerste weekend van juni viert Utrecht Pride, maar dat kan ons niet lang genoeg duren. Daarom staat Mensen Zeggen Dingen op 7 juni in TivoliVredenburg met een avond in het teken van Pride, de Kardashians en chosen family.

 

Deze zomer trekt MZD van festivaltent naar festivaltent met het programma You’re Doing Amazing Sweetie, en we geven je deze avond een voorproefje waarin we alles ouderschap bespreken in het kader van de bekendste familie van de popcultuur.

 

Want, de Kardashians: Kris Jenner, moeder van zes, grootmoeder van twaalf, en the epitome of momager. Ook zijn inmiddels vier van de vijf K-dochters zelf ouder. In deze MZD-special stellen we de vraag wat het eigenlijk betekent ouder te zijn, en wat betekent het er een te hebben? Wat betekent het om ouderschap als performance te zien of te gebruiken? Wat als je ouder influencer is? Is niet iedere ouder een beïnvloeder? En wat als je je meer thuisvoelt in een familie van je eigen keuze? Hoe kies je die familie dan? Al dit, in een mix van theater, gesprek, muziek en spoken word.

 

Met: Dean BowenMiss Indie NileAafke RomeijnTeddy Tops, Nicole KaandorpMirte HartlandNikki Dekker en Sandro van Leeuwen.

Op de hoogte blijven van Mensen Zeggen Dingen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons op social media.