Agenda

Shop

Contact

Vacature: productie assistent Mensen Zeggen Dingen

vacatures   

14 oktober 2020

mensen zeggen dingen vacature productie assistent

Wat is Mensen Zeggen Dingen?

Wij zijn in 2014 begonnen, net toen spoken word begon te groeien. Door uit te breiden naar meerdere steden en de artiesten uit de regio mee te nemen, brachten wij in nieuwe steden nieuwe gezichten en legden wij meteen de maatstaf voor de kwaliteit die wij nastreven. Wij garanderen kwaliteit en willen de komende jaren de lijn van vorige jaren doortrekken: nog meer podia en nog grotere namen. Dit combineren we met talent uit de regio en zo leiden we de nationale top van de spoken word zelf op. We werken met projectleiders in verschillende regio’s, maar ook internationaal in Vlaanderen en op Curaçao. Omdat we (inter)nationaal werken zitten we door het hele land, en houden we kantoor in Utrecht.

 

Wat ga je doen? 

Je bent een productie assistent die goed is met de telefoon, excellen, kan rennen en vliegen wanneer nodig. Voor de zalen en de artiesten ben jij de contactpersoon en daarnaast breng je bij nieuwe projecten structuur aan in de vorm van agenda’s en gedeelde documenten. Ook kun je ter plekke aanwezig zijn voor technische doorlopen en zorgt ervoor dat de banners op de juiste plekken aanwezig zijn, schakelt met de vormgever voor de visuals en bent zodra de lichten aangaan alweer bezig met de volgende productie.

 

Wat vragen we van je?

  • Werkervaring in een vergelijkbare functie (in het culturele veld)
  • Uitgebreide en actuele kennis
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Affiniteit met spoken word / hiphop / poetry
  • Een aanvulling op het team in kwaliteit, kennis en wortels

 

Vergoeding

Het is een freelance functie. De klus duurt in elk geval tot zomer 2021, en zal gemiddeld 2 tot 4 uur per week bedragen. De omvang en vergoeding worden bepaald in overleg.

 

Belangstelling?

Lees wat wij doen of bekijk onze Instagram om een goede indruk te krijgen van onze werkzaamheden. Reageren op de vacature kan per e-mail. Stuur je CV en motivatie naar teddy@mensenzeggendingen.nl ter attentie van Teddy Tops en o.v.v. vacature productie assistent. 

 

Big plus: gezien het publiek, de artiesten en de missie van Mensen Zeggen Dingen gaat onze voorkeur uit naar een kandidaat met een (bi)cultureel diverse achtergrond. 

 

Heb je nog vragen over deze vacature neem dan contact op met Teddy Tops via teddy@mensenzeggendingen.nl.

 

Op de hoogte blijven van Mensen Zeggen Dingen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons op social media.