Agenda

Shop

Contact

Verkadefabriek 11 mei geannuleerd

nieuws   

10 mei 2022

Morgen hebben we onze feestelijke seizoensafsluiter in de Verkadefabriek. Helaas hebben er te weinig mensen kaartjes gekocht voor deze editie, waardoor we van de seizoensafsluiter de seizoensaftrap moeten maken. Dat betekent dat we woensdag 11 mei in de Verkadefabriek hebben geannuleerd.

 

Op 5 oktober zijn we terug met deze fingerlicking line-up: Willie Darktrousers, Tumba, Marassa, JOSH&ROBS, Chery Salinas, Hasan Gök, Daniëlle Zawadi en Amaro Borges.

 

Je kaartje blijft geldig voor 5 oktober. Lukt het je niet om te komen, dan krijg je natuurlijk je geld terug. Je krijgt dan vanzelf een e-mail van de Verkadefabriek.

 

We balen ontzettend, maar zien onze collega’s ook tours afzeggen en zalen die dicht blijven. Fucking sad te zien dat onze sector zo te lijden heeft. S/O aan al die kings en queens (m/v/x) in de concertzalen, theaterzalen, alle artiesten die niet stil blijven en alle technici die ons blijven uitlichten en versterken.

 

Wil je nou per se naar een spoken word event? Ga dan naar Tapschrift in Amsterdam, het open podium van Mensen Zeggen Dingen. Het open podium begint om 20:00 uur in Sissi’s Expo-Resto aan de Mr. Treublaan 1 in de hoofdstad.

Op de hoogte blijven van Mensen Zeggen Dingen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons op social media.