Agenda

Shop

Contact

Team

Teddy Tops

Teddy Tops

Artistiek leider

Teddy Tops is schrijver, programmamaker en intersectioneel feminist. Ze is artistiek leider van deze bende, en daarnaast hoofd programma bij Wintertuin, en maakt programma’s, podcasts en teksten voor o.a. Lowlands, Paradiso, Theaterfestival Boulevard en TivoliVredenburg. Ook is ze host, interviewer en presenteert ze verschillende programma's zoals Brainwash, Poetry International en verschillende talkshows.

Paula Schneider

Paula Schneider

Zakelijk leider

Paula is freelancer en betrokken bij diverse culturele projecten en evenementen. Ze heeft ruime ervaring in de culturele sector als fondsenwerver, projectleider, zakelijk leider, producent. Eerder was ze werkzaam voor onder andere Passionate Bulkboek, Amsterdam Fringe Festival, De Schoolschrijver, De Theatervooropleiding Amsterdam en Literair Werk.

Thamar Kempees

Thamar Kempees

Sr. Marketeer

Thamar (zij/haar) is een Rotterdammer in hart & nieren. Ze heeft een grote liefde voor tatoeages, festivals en geniet van spoken word sinds Def Jam Poetry. Als marketingstrateeg zit ze net zo graag achter haar bureau als dat ze in het veld staat. Alles om de positionering van Mensen Zeggen Dingen te versterken.

Tim Lenders

Tim Lenders

Projectleider

Tim Lenders is een van de oprichters van Mensen Zeggen Dingen. Hij zet zich in voor de educatie-lijn van de organisatie en leidt verschillende landelijke projecten. Ook is hij aanspreekpunt voor de regio Arnhijmegen, en is hij zelf te boeken als schrijver en spoken word artiest.

 

Bestuur