Agenda

Shop

Contact

Team

Teddy Tops

Teddy Tops

Artistiek leider

Teddy Tops (zij/hen) is schrijver, programmamaker en intersectioneel feminist. Ze is artistiek leider van deze bende: slaat paaltjes aan de horizon en schetst hele verre gezichten. Met een liefde voor hiphop en lezen, waren de woorden al gauw haar taalgebied. Nu deelt ze liefst podia en mic's uit aan de beste dingenzeggers.

Paula Schneider

Paula Schneider

Zakelijk leider

Paula (zij/haar) is freelancer en betrokken bij diverse culturele projecten en evenementen. Ze heeft ruime ervaring in de culturele sector als fondsenwerver, projectleider, zakelijk leider, producent. Eerder was ze werkzaam voor onder andere Passionate Bulkboek, Amsterdam Fringe Festival, De Schoolschrijver, De Theatervooropleiding Amsterdam en Literair Werk.

Thamar Kempees

Thamar Kempees

Hoofd marketing

Thamar (zij/haar) is een Rotterdammer in hart & nieren. Ze heeft een grote liefde voor tatoeages, festivals en geniet van spoken word sinds Def Jam Poetry. Als marketingstrateeg zit ze net zo graag achter haar bureau als dat ze in het veld staat. Alles om de positionering van Mensen Zeggen Dingen te versterken.

Maaike Schets

Maaike Schets

Hoofdproducent

Maaike Schets (zij/haar) is freelance producent in de culturele en literaire sector. Bij Mensen Zeggen Dingen probeert ze alle dromen en vergezichten die bedacht worden, om te toveren naar dingen die ook daadwerkelijk kunnen plaatsvinden. Van Britney Spears spoken word popconcerten tot campingtours en clubshows, festivals tot huiskamerproducties. En dat dan met een vleugje Brabantse gezelligheid en een portie Rotterdams aanpakken. Andere opdrachtgevers zijn o.a. Passionate Bulkboek, Het Nieuwe Instituut en Wijvan010

Lorraine Masamba

Lorraine Masamba

Social media manager

Lorraine Masamba (zij/haar) is freelance creative marketeer, producer en (radio)host. Ze geeft het liefst mensen die zich ongehoord wanen een spotlight en een mic, is een ster in beeldcommunicatie en social media-marketing, maakt het stilstaande bewegend en zorgt dat het bewegen je niet onbewogen laat. Met een achtergrond in Media Communications en Event & Experience Marketing, weet ze een eigen draai te geven aan onze online aanwezigheid.

Mahat Arab

Mahat Arab

Artistiek assistent

Mahat (hij/hem) is een Arnhemse schrijver en dichter die ondertussen in Amsterdam is neergestreken. Een aantal jaar geleden kwam hij via Mensen Zeggen Dingen in contact met de wereld van poëzie en vond hier een nieuwe passie in. Zijn teksten gaan veel over identiteit, onwennigheid maar ook over de humor die we in ongemak tegen kunnen komen. Daarnaast is hij werkzaam bij Poetry Circle Nowhere als Producent en won hij in 2021 de ILFU verhalenwedstrijd.

 

Redactieteam

Nicole Kaandorp

Nicole Kaandorp

Redacteur Amsterdam

Nicole Kaandorp (zij/haar) schrijft het liefst korte verhalen, die onder andere verschenen in de Volkskrant, de Sampler van uitgeverij Das Mag, en De Gids. Ze stond in 2018 op de shortlist van de Joost Zwagerman Essayprijs, won in 2019 de Lowlands Schrijfwedstrijd, en richtte in 2020 het tijdelijke verhalenplatform VIRUS op. Naast het schrijven maakt ze samen met Jona Bosman vrolijke Nederlandstalige liedjes onder de naam Kopje Onder.

Houda

Houda

Redacteur Tilburg / Amsterdam

Houda (zij / haar) schrijft, treedt op, coördineert, produceert, ontwikkelt concepten, coached en host. Onder het pseudoniem Tough and Vulnerable schrijft en treedt ze op. Houda ziet kracht en voelt kwetsbaarheid, en beide thema’s komen tijdens haar performances aan bod. Ook zet Houda zich in voor sociaal-maatschappelijke zaken door safe space events te organiseren en startte ze de anti-racisme actiegroep For Our Community in Tilburg.

Jesse Laport

Jesse Laport

Redacteur Arnhem / Nijmegen

Jesse (hij/hem) is naast alumnus Creative Writing (BA) en voormalig theaterstudent, inmiddels schrijver, docent, stemacteur, en ervaren podiumdichter – met versleten podia als Lowlands, Geen Daden Maar Woorden Festival, Klokhuis, Paradiso, en twee keer voor het Koningshuis. Laport maakt voor zichzelf onderscheid tussen Instagrampoëzie, papieren poëzie, podiumpoëzie – en zoekt nog naar de termen voor de rest van zijn gebezigde spectrum.

BenzoKarim

BenzoKarim

Redacteur Den Haag / Rotterdam

Benzokarim (hij/hem) is een spokenword artiest, dichter en studeert aan de Hogeschool Rotterdam. Hij heeft een thuis gevonden in zowel het gesproken als het geschreven woord. Taal is voor hem een activistische en poëtische daad. Naast het optreden op verschillende podia zoals Lowlands, Crossing Border festival, Read My World en Opera Forward Festival, debuteert hij op 18 november met zijn dichtbundel ‘El Ghorba’. Een bundel waar gesprekken met zijn vader en het herdenken van zijn moeder centraal staan.