Agenda

Shop

Contact

Team

Teddy Tops

Teddy Tops

Artistiek leider

Teddy Tops (1989, zij/haar) is schrijver, journalist, programmeur en artistiek leider van Mensen Zeggen Dingen. ‘Mijn doel is om een inclusieve ruimte te bieden voor makers van literatuur, spoken word, hiphop, comedy en poëzie, een jonge diverse doelgroep enthousiast te maken en houden, talent te herkennen en op te leiden en een sloophamer in de wig tussen high en low culture te parkeren.’

Paula Schneider

Paula Schneider

Zakelijk leider

Paula is freelancer en betrokken bij diverse culturele projecten en evenementen. Ze heeft ruime ervaring in de culturele sector als fondsenwerver, projectleider, zakelijk leider, producent. Eerder was ze werkzaam voor onder andere Passionate Bulkboek, Amsterdam Fringe Festival, De Schoolschrijver, De Theatervooropleiding Amsterdam en Literair Werk.

Thamar Kempees

Thamar Kempees

Sr. Marketeer

Thamar (1983, zij/haar) is een Rotterdammer in hart & nieren. Ze heeft een grote liefde voor tatoeages, festivals en geniet van spoken word sinds Def Jam Poetry. Als marketingstrateeg zit ze net zo graag achter haar bureau als dat ze in het veld staat. Alles om de positionering van Mensen Zeggen Dingen te versterken.

Merel Wildschut

Merel Wildschut

Social media manager

Merel Wildschut (1986, zij/haar) noemt zichzelf liever ‘professioneel deler’ dan influencer, maar stiekem is ze dat van huis uit wel. Tien jaar geleden richtte ze het duurzaamheidsplatform ‘de Groene Meisjes’ op, waar ze haar fulltime baan van maakte. Naast duurzaamheid en bewuster leven is Merel geïnteresseerd in literatuur, theater, spoken word en queer cultuur. Sinds een jaar werkt ze als contentmanager in de culturele sector; een wereld waar ze heel veel energie van krijgt.

Tim Lenders

Tim Lenders

Projectleider

Tim Lenders is een van de oprichters van Mensen Zeggen Dingen. Hij zet zich in voor de educatie-lijn van de organisatie en leidt verschillende landelijke projecten. Ook is hij aanspreekpunt voor de regio Arnhijmegen, en is hij zelf te boeken als schrijver en spoken word artiest.

 

Redactieteam

 

Bestuur