Agenda

Shop

Contact

Team

Teddy Tops

Teddy Tops

Artistiek leider

Teddy Tops (1989, zij/haar) is schrijver, journalist, programmeur en artistiek leider van Mensen Zeggen Dingen. ‘Mijn doel is om een inclusieve ruimte te bieden voor makers van literatuur, spoken word, hiphop, comedy en poëzie, een jonge diverse doelgroep enthousiast te maken en houden, talent te herkennen en op te leiden en een sloophamer in de wig tussen high en low culture te parkeren.’

Paula Schneider

Paula Schneider

Zakelijk leider

Paula is freelancer en betrokken bij diverse culturele projecten en evenementen. Ze heeft ruime ervaring in de culturele sector als fondsenwerver, projectleider, zakelijk leider, producent. Eerder was ze werkzaam voor onder andere Passionate Bulkboek, Amsterdam Fringe Festival, De Schoolschrijver, De Theatervooropleiding Amsterdam en Literair Werk.

Elsa Borges Dias

Elsa Borges Dias

Artistiek assistent

Elsa is (1991) geboren en getogen in Rotterdam. Maatschappelijke verandering creëren was haar grootste drijfveer om Bestuurskunde te studeren. Naast haar studie hield zij zich bezig met conceptontwikkeling en styling van babyshowers, (kinder)verjaardagen, bruiloften en evenementen. Dat is nu haar bedrijf Four parties Seven weddings.

Thamar Kempees

Thamar Kempees

Sr. Marketeer

Thamar (1983) is een Rotterdammer in hart & nieren. Ze heeft een grote liefde voor tatoeages, festivals en geniet van spoken word sinds Def Jam Poetry. Als marketingstrateeg zit ze net zo graag achter haar bureau als dat ze in het veld staat. Alles om de positionering van Mensen Zeggen Dingen te versterken.

Imane El Oualkadi

Imane El Oualkadi

Contentmanager

Imane ademt social media en managet content als geen ander. Daarnaast is ze co-founder en social media editor van online magazine Alien Mag. Daar is ze tegelijkertijd ook verantwoordelijk voor de productie van diverse events. Een online duizendpoot die de online fame van Mensen Zeggen Dingen vergroot voordat je een 'MZD' hebt getypt.

Tim Lenders

Tim Lenders

Projectleider

Tim Lenders is een van de oprichters van Mensen Zeggen Dingen. Hij zet zich in voor de educatie-lijn van de organisatie en leidt verschillende landelijke projecten. Ook is hij aanspreekpunt voor de regio Arnhijmegen, en is hij zelf te boeken als schrijver en spoken word artiest.

 

Redactieteam

 

Bestuur