Agenda

Shop

Contact

Contact

Neem contact met ons op voor vragen en/of boekingen.

Over ons

Er waait een nieuwe wind door Nederland want er staat een groep mensen op uit alle windstreken. Het gaat om een groep artiesten die alle leeftijden hebben en wortel hebben geschoten in een andere omgeving. Deze groep mensen is enkel gewapend met microfoon, heeft niets dan het woord te verspreiden. Ze trekken volle zalen zonder labels, zonder uitgevers en zonder de media. Mensen Zeggen Dingen voorziet deze wonderbaarlijke mensen van een podium. Sinds september 2014 trekt de karavaan door Nederland, waarbij de bende alle steden aandoet. Bereid je voor op komedie, snoeiharde voordrachten en rijmelarij van het hogere niveau.

Mailen

info@mensenzeggendingen.nl

Bellen

Post

Mensen Zeggen Dingen
Plein 1944 148
6511 JH Nijmegen
KvK 65492579

Contactformulier

  Aanmelden

  Ben jij superenthousiast en wil je je graag aanmelden? Jammer dan. Wij doen niet aan aanmeldingen. Aanmelden kan wel voor Tapschrift. Voor Tapschrift kan je je alleen aanmelden via de evenementen op Facebook.

  Meer over Tapschrift

  Naar facebook

  Meer over YOS           

  Naar facebook

  Vrijwilligers

  Wil je je aanmeldingen als vrijwilliger? Dat kan wel. Stuur een mailtje naar info@mensenzeggendingen met als onderwerp ‘Vrijwilliger’ en dan beantwoorden we je zo snel mogelijk.

  Workshops

  Wil je je schrijftalen bijschaven? Ook dat kan. Meld je aan voor onze workshops. Stuur een mailtje naar info@mensenzeggendingen met als onderwerp ‘Workshop’ en dan beantwoorden we je zo snel mogelijk.

  Media

  Hier vind je foto’s en ander persmateriaal van Mensen Zeggen Dingen.

  Pressmateriaal

  Materiaal van sprekers

  Filmmateriaal

  Sociale Kanalen

  Op de hoogte blijven van Mensen Zeggen Dingen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons op social media.