Agenda

Shop

Contact

Shows

Clubshows

Elke maand haalt Mensen Zeggen Dingen de meest spraakmakende sprekers naar verschillende locaties in Nederland en België, onder andere in: Paradiso Amsterdam, 5th Avenue Arnhem, Bibliotheek Gelderland Zuid in Nijmegen, Ekko Utrecht en op verschillende locaties in Antwerpen en Gent.

Wel eens eens een show van ons gezien en gedacht: dat moeten wij ook hebben! Nou, dan gaan we regelen. Zeg waar je ergens in het land zit verstopt en wij zoeken je op! We doen shows van een half uur tot een hele dag, maar net waar je zin in hebt!

Festivals

He, jij ook zin in een feestje? Zeker, anders zou je geen festival organiseren. Wij houden ook wel van feestjes, dus we komen graag langs. En op festivals is er altijd heel veel mogelijk. Wij gaan er elk festival weer iets moois van maken. Wij gaan Op Die Tour!

Heb jij geen festival, maar heb jij toch zin in een feestje? Wees niet ongerust, ook voor jullie hebben we een aanbod op maat.

 

Fonkelen

Oftewel een silent poetry disco! Dankzij de draadloze hoofdtelefoons van Fonkel brengen wij op een zeer intieme en directe manier de mooiste woorden rechtstreeks in het oor van uw publiek. Of het nu in openlucht is, op een terras waar men rustig zit te genieten van een drankje, of zelfs met feestgedruis op de achtergrond, de teksten komen steeds tot hun recht, in elke context.

Boeken

Nee, geen boeken die je kunt lezen, daarvoor moet je naar de webshop. Dit is nog veel beter: je kunt ons boeken! In alle vormen en maten. Kijk hieronder maar eens wat we allemaal te bieden hebben.

Wil je ons boeken?

Neem contact op

Workshops

Workshops en gastlessen geven is een van de leukste dingen die er is. Of we dat nou doen op een basisschool in Kanaleneiland, een middelbare school in Amsterdam of aan de faculteit Neerlandistiek in Nijmegen. We proberen taal weer leuk te maken en de mensen vrijheid te geven in hun creativiteit.

Een workshop aanvragen?

Neem contact op
A T e g R

Teksten

Tekst in opdracht

Je gaat trouwen, wordt 65 of je bent 65 jaar getrouwd. Je hebt een bedrijfsmeeting, een borrel of je zoekt nog een leuk cadeau voor Valentijnsdag. Je wilt reclame maken voor je bedrijf, je bent een gemeente en wilt tekst op straat of je wilt een mooie wandtekst in huis. Jij verzint het, wij schrijven het op. En we komen het ook nog eens voordragen, als je dat wilt tenminste.

Tekst op locatie

Als we dit doen worden we vaak Nico Dijkshoorn genoemd. Je geeft ons een blaadje, een pen en een gebeurtenis en wij vatten het samen. Aan het eind dragen wij de tekst voor als afsluiting van de avond. Dat is ff bikkelen, maar de resultaten zijn geweldig.

Voordragen

We hebben een lading vol schrijvers die allemaal graag komen voordragen. Ze nemen hun beste teksten mee en gaan samen met het publiek op reis. Naast schrijvers hebben wij spoken word-artiesten. Teksten worden uit het hoofd geknald, klaar om het publiek omver te blazen.

Presentaties

Wanneer je iets organiseert, zorg je dat alles klaar staat. En wanneer het begint, dan moet je het uit handen geven. Dan heb je iemand die het allemaal aan elkaar praat voor je. Wij kunnen die persoon zijn. Wij zeggen namelijk dingen.

Onze teksten bij jou thuis/bedrijf

Neem contact op

Talentcoaching

Talentcoaching

We bieden talentcoaching in alle opzichten van product tot merk. We helpen met het schrijfproces, het vinden van de juiste instanties en het resulteren in een eindproduct. Daarnaast bieden we ze een platform, on- en offline, waar zij hun product tentoon kunnen stellen.

Onze teksten bij jou thuis/bedrijf

Neem contact op